Un tur exhaustiv al Orheiului pe 2 roți împreună cu Vespa Moldova

Imaginați-vă cum vântul vă alintă pletele în mișcare, simțiți libertatea cum se străcoare până în măduva oaselor, adrenalina nu își găsește adăpost și vă creează o stare de satisfacție ce nu are limită, un prânz servit pe iarbă, cu bugate gătite după rețete italienești, unde chiar și James Oliver ar da în urechi de fericire. La desert savurați bomboane autohtone îmbrăcate într-o crustă crocantă de ciocolată cu un pahar de vin moldovenesc de cea mai înaltă calitate. Iar după masă, vă relaxați într-un loc desprins din poveste, la doar câțiva kilometri distanță de Chișinău. Așa vă sunt escapadele pe 2 roți îmreună cu Vespa Tour: simple, autentice, relaxante, tradiționale și cu muuuuuultă adrenalină 🙂

vespa28

Niciodată nu m-am gândit că voi fi în stare să o fac și pe asta. Întotdeauna mi-a plăcut să experimentez ceva nou, dar această aventură încă mult nu o voi putea uita, simt și acum sunetul motorului și bătăile inimii. Cred că tot ce puteam spune la acel moment e WOW. E greu să explici unele trăiri și senzații, cel mai bine e să le experimentezi pe propria piele, ceea ce o recomand și vouă.

Un tur exhaustiv al Orheiului pe 2 roți (Vespa Moldova) și 2 picioare. Am plecat la colindat Moldova, mai exact Orheiul Vechi. Am adunat 4 obiective turistice și-am încălecat pe motor, dintre care: 

📌 Muzeul Alexandru Donici și Biserica Donici
📌 Pivnițele Brănești și Epoca de Piatră
📌 Butuceni, Orheiul Vechi
️🎯 + 1 Locațiea Secretă, care merită a fi văzută de fiecare

Locurile în care am fost nu sunt trecute toate în Lonley Planet sau National Geografic. Sunt locuri știute de Mihai, ghidul  turului, ascunse, ieșite din calea puhoiului de turiști, locuri găsite în cursul plimbărilor prin Moldova sau pe drumuri lăturalnice.

Am plecat în drum să demonstrăm că avem oameni, lucruri (și locuri) care merită văzute și făcute în Moldova, într-un mod inedit: pe 2 roți (Vespa Moldova), cu casca pe cap cu funcție de extraterestru, vântul în plete, adrenalină la maxim cu 130 km/h, drumeții ce mult vor rămâne în amintire și desigur oameni cu care se leagă prietenii de invidiat.

vespa8

vespa23

Am plecat să le văd și să le fac PE TOATE. Defapt e prima experiență de genul cu care mă arunc cu capul în aventură fără să mă gândesc la frică sau consecințe pentru că știu că mă așteaptă ceva frumos, pentru că vreau să trăiesc acea senzație de viteză și adrenalină pe care nu o poți trăi fiind la volan sau în bancheta din spate. 

160 de km parcurși sub adierea soarelui, vântului și a naturii, 4 motorete s-au pornit în aventură, cu mult zgomot în oraș și pete de culoare pe autostrăzile din Moldova.

vespa24

Cred că mi-am pus un scop să mă pun pe un motor, să merg, să mă cațăr, târăsc, vâslesc, orice ar fi nevoie ca să ajung să trec pe lângă fiecare lucru autentic, moldovenesc valoros din punct de vedere turistc.

Defapt, această experineță te face să îndrăgești Moldova și mai mult, pentru că o descoperi dintr-o altă perspectivă, descoperi locuri ascunse și greu accesebile pentru autombile, unde nici agențiile de turism nu le includ în traseele sale turistice. O experiență pur italiană trăită aici în Moldova. Acele momente unde te arunci în aventură și uiți de toate rutinele urbane, job, internet și telefoane și pur și simplu savurezi această experiență fiecare fracțiune de secundă.  

vespa22
Photo: 2TRAVELLING
vespa19
Photo: 2TRAVELLING
vespa16
Photo: 2TRAVELLING
locatie secreta. iurie svet
Photo: 2TRAVELLING

 

vespa3

Cine organizează?
Mihai Cecan

Pasiunea lui Mihai sunt 2 proiecte de travel: 

Ural Moldova și Vespa Moldova. 

Exploatați aceste 2 mijloace de travel la maxim. Dacă sunteți în căutare de adrenalină, atunic știți unde trebuie să vă adresați! Iar dacaă aveți nevoie ca toate aceste momente să fie surpsinse în obiectivul camerei atunci echipa 2TRAVELLING e mereu alături!

Ce ține de preț este unul affordable și la sigur veți vrea să mai mergeți cu Mihai și în alte escapade pe care le organizează atât cu Vespele, cât și cu Uralurile. Doate detaliile și descrierea oricărei destinații le găsiți în evenimentele pe una din paginile de mai sus pe acre le administrează tot Mihai 😀 

Și acum un pic de spam fotografic:

vespa17

vespa27

vespa4

vespa6

vespa15

vespa5

vespa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s